Usluga prodaje rabljenih vozila s porijeklom iz EU

Kupnja rabljenog vozila ponekad zna biti prilično izazovan posao. Pregledavanje oglasnika, sastanci sa prodavačima, a na kraju, kada se konačno odlučite – niste sigurni jeste li kupili mačka u vreći. Kupnja rabljenog vozila svakako je veći rizik od kupnje novog vozila ali se izrazito velik broj kupaca odlučuje upravo na kupnju rabljenog jer su uštede koje se mogu ostvariti pri kupnji značajne. Naime, poznata je činjenica da svako vozilo najveći dio svoje vrijednosti izgubi u prve tri godine korištenja, nerijetko i preko 40%. S druge strane, današnja tehnologija izrade automobila toliko je napredovala da su vozila stara dvije ili tri godine praktično nova, uz uvjet da su bila redovito održavana.

Stoga su Vam naše preporuke pri kupnji rabljenog slijedeće:

  • obratite se tvrtkama koje imaju dugogodišnje iskustvo u prodaji rabljenih vozila sa preporukama zadovoljnih korisnika kao što je primjerice CARS TEAM NUERNBERG,
  • dobra priprema i pažljiv izbor može Vam donijeti veliku uštedu i izvrsnu kupnju,
  • treba dobro procijeniti kakvo vozilo zapravo trebate, koliko ćete ga koristiti, za koju namjenu, koliko prostora Vam treba, treba li Vam jači motor ili štedljivije vozilo sa manjim troškovima održavanja, opremljenije ili nešto manje opremljeno bez nepotrebne suvišne dodatne opreme…
  • ne treba robovati određenoj marki niti tipu vozila jer je pametnije kupiti dobar automobil bilo koje marke nego loš točno određene marke. Ako se naiđe na dobru priliku, ne treba previše razmišljati o nekim detaljima kao npr. boji ili dodatnoj opremi. U cijelom kontekstu najvažnije je opće stanje automobila.

Kako bi izbjegli rizik ili ovisnost o sreći prilikom kupovine, svakako preporučamo da se s povjerenjem obratite upravo nama. Ako želite, sa sobom u kupnju povedite i stručnu osobu koja će Vam pomoći u procjeni stanja vozila. Naši ljubazni djelatnici rado će Vam pružiti sve potrebne informacije o povijesti vozila i svemu što Vas zanima.

Vozila kupujemo od naših višegodišnjih partnera na području zapadnoeuropskih zemalja EU i sva vozila dolaze sa servisnim knjižicama, redovno su održavana prema planu održavanja i u maksimalno ispravnom i odličnom stanju. Sva vozila idu na temeljitu provjeru, kemijsko čišćenje i detaljno uređenje prema potrebi. Ukoliko postoji bilo kakav nedostatak, otklanja se prije prodaje kako bi vozilo bilo spremno na tehničkom pregledu bez neugodnih iznenađenja. Nerijetko se stavljaju potpuno nove gume i drugi potrošni materijal kako budući kupac ne bi imao nikakve početne troškove a time i manje troškove tijekom nadolazećih godina korištenja.

Obzirom da su naša vozila u pravilu iz uvoza, svu proceduru ishođenja dokumenata za upis prava vlasništva odrađujemo za svakog kupca po sistemu ključ u ruke. Procedura ishođenja potvrde proizvođača, homologacije, carinskog pregleda, obračuna i plaćanja posebnog poreza na motorna vozila (PPMV), naknade za zbrinjavanje te ostali troškovi naša su briga. Kupac je oslobođen i 5% troška poreza kojeg u pravilu snosi pri kupnji vozila od fizičke osobe za razliku od tvrtke.

Dakle, zaboravite na kompliciranu proceduru, obratite nam se s povjerenjem, odaberite vozilo iz širokog asortimana ponude a mi ćemo Vas pratiti sve do postavljanja Vaših registarskih oznaka na vozilo i velikog osmjeha zadovoljstva koji nam je cilj na kraju svakog uspješno zaključenog posla u nadi da ćete nam se ponovno vratiti ili preporučiti prijatelju…

Kontaktirajte nas…