O nama

CARS TEAM NUERNBERG je tvrtka koja se bavi prodajom rabljenih vozila na području EU. Uz klasičnu prodaju rabljenih vozila nudi i širok spektar ostalih usluga povezanih s kupnjom i prodajom vozila te prateće autoindustrije u svrhu zadovoljavanja potreba klijenata a sve s ciljem sigurne, povoljne i jednostavne kupnje.

Trenutno s našim partnerima poslujemo na lokaciji u Nurnbergu.

U ponudi imamo kontinuirano preko 30 vozila trenutno spremnih za isporuku. Suradnja s partnerima na području EU (Njemačka, Belgija, Francuska i ostale zapadnoeuropske zemlje) obogaćuje našu ponuda na nekoliko tisuća vozila raznih kategorija koji su u svakom trenutku dobavljivi unutar 48 sati. Ovo nam omogućuje trenutni odgovor na bilo kakav upit naših klijenata. Jedan od partnera s kojima već godinama surađujemo je i DAT AUTOHUS AG (www.autohus.de) koji u svakom trenutku ima na raspolaganju gotovo 3000 vozila.

Naša najbolja preporuka su na stotine zadovoljnih kupaca tijekom više od 10 godina poslovanja koji nam se i nakon višegodišnjeg korištenja vozila ponovno vraćaju. Upravo je zadovoljstvo kupaca i korisnika usluga te preporuka istih, nešto što nam je oduvijek bilo na prvom mjestu u našem poslovanju.

Iz sveobuhvatne usluge izdvajamo:

  • prodaju rabljenih osobnih vozila s porijeklom iz EU,
  • prodaju rabljenih osobnih vozila s porijeklom iz HR,
  • prodaju gospodarskih vozila (kamionski program),
  • procjenu i otkup Vašeg vozila po najpovoljnijim uvjetima,
  • zamjenu po principu staro za novije,
  • preuzimanje kredita i otplata preostalih leasing rata uz mogućnost kupnje drugog vozila.

Naš tim sastoji se od profesionalnih i stručnih ljudi raznih profila i obrazovanja sa iskustvom u autoindustriji a svjesni smo da je Vaše zadovoljstvo moguće postići samo izvrsnim rezultatima i najboljom uslugom. Sva naša vozila u postupku nabave prolaze detaljne provjere i imaju poznatu povijest, redovno su održavana u ovlaštenim servisnim centrima kako bi im se osigurao dulji životni vijek na zadovoljstvo naših korisnika.