Vijesti i novosti

Poštovani klijenti,

Tvrtka Cars Team Nuernberg s ponosom Vam predstavlja svoju web stranicu na kojoj možete pronaći sve zanimljive informacije o vozilima koje trenutno imamo u ponudi. Osim toga ovdje možete pronaći i zanimljivosti iz svijeta automobilske tehnike…

Vijesti iz autoindustrije

AMG modeli

AMG modeli su uvijek plijenili pažnju i bili izloženi u sklopu Mercedesovih salona a odnedavno je u Tokiju otvoren prvi nezavisni AMG salon. Mercedes posluje bolje nego ikad, pa su tako u prošloj godini prešli brojku od 2 milijuna prodajnih primjeraka i time postali najveći luksuzni proizvođač automobila na svijetu. Velik dio zasluge u tome imali su i AMG modeli koji su sve popularniji što dokazuje sve veća prodaja. Kao što se može vidjeti na slici, AMG salon ističe se modernim uređenjem unutrašnjosti s mnoštvom detalja vezanih uz trkaće staze za koje su ovi modeli i namijenjeni.

Elitni odjel Mercedesa AMG, upravo ove godine slavi 50 godina od osnutka radionice.

 

Novosti Alfa Romeo

ALFA ROMEO STELVIO

Alfa Romeo je u prodaju pustio svoj prvi ikad SUV Stelvio, a možemo vidjeti kako izgleda u First Edition izvedbi pokretanoj 2.0 turbo benzinskim motorom od 280 KS  i 400 Nm uparen s 8-stupanjskom automatikom dok oznaka Q4 označava pogon na sva četiri kotača. Ova posebna First Edition izvedba dolazi s naplacima od 20 cola, lakiranim kliještima kočnica, Bi-Xenon svjetlima, okvirima stakala izvedenim u kromu i još nekim manjim šminkerskim detaljima poput osvijetljenih kvaka na vratima. U unutrašnjosti će prve kupce dočekati kožna, elektrikom pokretana sjedala, aluminijske papučice, umeci od pravog drveta i 8-8 inčni infotainment ekran.